top of page

SEUCh SELCCh RLDN RLDF Faouziah's Djoser

Ch Farao Anubis Ikaros x Ch Siphra's Tell Me No Lies
Född 14 juli 2005

Adam är en stor snäll jätte, den av mina hundar som genom åren alltid varit med på alla möjliga sorters äventyr och aktiviteter. Lätt att ha med på jobb, tillställningar eller kurser. För honom spelar det igen roll, han slår sig till ro varsomhelst.

 

Adam är son till min finska import Vera (Ch Siphra's Tell Me No Lies) och ur hennes sista kull. Själv har Adam aldrig gått i avel.

 

Som ung var Adam en riktig lure coursingfantast. År 2007 var hans första år ute på banorna och det avslutade han med att placera sig högt på vinstrikaste listorna samt att kvala in till 2008 års FCI European LC Championship. 2008 blev sedan också "hans år" på banorna då han blev #1 Vinstrikaste Lure Coursing Faraohund och återigen kvalad till FCI European LC Championship (2009).

 

Efter avslutad lure coursingkarriär visade jag Adam till utställningschampion och därefter påbörjade vi rally lydnadsträningen. Adam tävlade officiellt som första faraohund på Midnattsrally den 1a juli 2011. Samma år fick han sin RLDN titel godkänd och i februari 2012 blev RLDF titeln godkänd. Efter det är Adam uppflyttad i avancerad klass.  Men  idag är han bara en avslappnad pensionär som trivs bäst med att strutta runt på tomten och "hjälpa till" med trädgårdsarbetet.

bottom of page